Vad äter ni till frukost?

image

Själv äter jag ju soppor och shakes nu, men annars brukar jag äta yoghurt eller fil. Sönerna äter alltid gröt till frukost, antingen havregrynsgröt eller Mannagrynsgröt. Idag blev det mannagrynsgröt. Den gröten gillar jag också, men havregrynsgröt kan jag vara utan!

Annonser

8 thoughts on “Vad äter ni till frukost?

  1. Innan jag åker till jobbet tar jag 1 dl keso + lite frukt, t.ex. 1 konserverad persikohalva eller päronhalva eller 1/2 banan.
    Sen vid 8.30 har vi frukost på jobb. Då blir det alltid 2 mackor och chokladdryck. Brukar bli Fröfria, Dinkelklämmor, Polar extreme eller annat bröd med bra kolhydratnivå. Och efter 30 års Oboj-drickande blandar jag nu egen chokladdryck på 1 tsk socker och 1 tsk kakao + mjölk. Sen jag fick veta av dietist att en mugg Oboj = 27 sockerbitar så är den inte så lockande mer…haha

  2. Jag kör på kvarg och kanske 20 g cashewnötter. Eller vattenmelon nu på sommaren. Sen äter jag 2 ägg också. Eller så har jag lite flingor i kvargen. Ägg äter vi i massor här hemma. Jag räknar kalorier som metod, eller ja, nu försöker jag ju att äta utan att räkna men 😛 Jag blir mättare på kvarg än på fil tycker jag.

    Kram

    Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s