Här började min resa, del 1

För ca 4 år sedan, då jag precis hade fått min 2:a son. Så fick jag möjlighet att genomgå en gastric byoperation, just då var jag inte redo. Utan jag tackade nej. Provade sedan Xtravaganza och lyckades gå ner ca 30 kilo, svältdiet enligt mig. Gick sedan upp det mesta igen inom kort tid 😦

Denna sommaren fick jag veta att en kompis till mig skulle genomgå operation i augusti. Hen hade samma övervikt som mig, när hen opererades. Så jag började fundera igen. Tänkte som så, att jag skickar in en egen remiss (då det ändå brukar ta ett x antal månader innan man får svar), och så får jag funderar undertiden om jag vill detta. Efter 1 månad hade jag bestämt, att det är bara att tuta & köra!

gastric_bypass

Då man skickar in en egenremiss och åberopar vårdgaranti, så skall de höra av sig inom 3 månader. När det har gått ca 3 månader, så ringde jag Landskrona lasarett. De hade glömt att jag hade åberopat vårdgaranti, så de skulle ta tag i det. Två dagar efter ringer de från Simrishamn lasarett & vill att jag skall komma på första mötet på fredagen samma vecka. snacka om att jag blev paff. Fick ringa jobbet, och ta mig ledigt.

Del 2 kommer senare, så håll ut 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s