Är man småbarnsföräldrer så är man!

image

Tur att mannen inte är hemma, för då hade han blivit stressad. Om ni kollar mellan buskarna så ser ni vår granne, som premiär klipper gräset. Våra grannar är pensionärer, och de har ju all tid i världen för att påta i trädgården. Men det hjälper inte att jag säger det till mannen.

När vi flyttade in i huset, så bodde här ett äldre par. Där mannens stora hobby var just trädgården, han hade förrutom denna trädgården en koloni ner i byn. Det säger väl allt. Trädgården var i superskick när vi flyttade in, och det är den ju inte direkt nu. Men är man småbarns föräldrar så är man.

Annonser

3 thoughts on “Är man småbarnsföräldrer så är man!

  1. Hehehe, det där känner jag igen. När vi som småbarnsföräldrar flyttade in i vårt hus, så flyttade vi in i ett område där alla som köpt husen under 1970-talet bodde kvar. Inte kunde vi ana, hur de skulle snegla på oss för att vi inte gjorde som ”man borde” göra. Vem hinner jaga maskrosor när man har småbarn? En dag såg jag hur granntanten drog sig in på vår tomt för att ta bort de gula blommorna. Ja, man borde hålla på med det man själv vill göra. Allt har liksom sin tid.

  2. Vi har också en granne som dagligen håller på med sin trädgård. Pust…. men olika falla ödets lott. Ha en skön helg. Kram till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s