Röd måne

Då är man hemma från brottningen, sonen hoppade bock över en kompis idag. det var roligt att se. Nu lite häng i soffan, innan sängen kallar. Jobbar delad tur i morgon + APT möte. Har ni ätit någon påsk mat än? själv väntar jag till fredag, då blir det påsk mat till lunch på jobbet,

Röd måne skulle det ju vara idag, men än så länge har jag inte sett någon. Har ni?

Knäppte ändå en fin bild, på vägen hem från brottningen.

image

Annonser

9 thoughts on “Röd måne

    • Tack, skall kolla på den. Har du kunnat jobba samtidigt? Vill du söka något sådan jobb sedan. Jag valde min egen pratik när jag läste till USK. Det blev ett hospic i Lund. Var bor du?

  1. Vilken fin bild du tagit! Är inte det där med delade turer helt otroligt korkat? Jag förstår inte riktigt varför man har hittat på dem., borde gå och schemalägga bättre. Min man jobbade inom hemtjänsten innan han gick över till LSSboende och hade då de de där knäppa delade turerna med 3 timmar ledigt mitt på dagen. Nu jobbar han istället långa pass på helgerna, från 10,30-21 men tycker det är mycket bättre. Borde helt klart gå att fixa på andra ställen med!

    • Jag jobbar också på en gruppbostad för förståndhandikappade personer. Tycker det är helt ok med delade turer, för jag slipper jobba helg. Vilket mina arbetskompisar gör 🙂

      • Okej, på hemtjänten var bara helgerna delade olika:) På veckodagar är det nog bra om man jobbar så man kan uträtta lite emellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s